Mijn naam is Wendy Peelen (1974) en ik woon met mijn gezin in IJsselstein.
Rond mijn twintigste heb ik, na een periode van hyperventilatie en stress, zelf ervaren hoe fijn en rustgevend yoga kan zijn. Door yoga heb ik geleerd de rust in mijzelf te vinden door de verschillende asanas en ademhalingsoefeningen. Sindsdien is yoga één van mijn grote passies en wil ik dit gevoel graag met anderen delen. Door mij hier verder in te verdiepen, kwam ik erachter dat ik graag met kinderen wilde werken.

Ik ben mijn zusje Linda Peelen van www.praktijk-sterrekind.com erg dankbaar! Door haar en haar inspirerende gesprekken ben ik met Kinderyoga in aanraking gekomen en besloot ik in 2007 een opleiding te volgen tot docente kinderyoga bij de Jip&Jan Academie in Almere. Op dat moment was ik zwanger van mijn eerste dochter. Het gaf mij een speciaal gevoel om samen met haar de opleiding te doen!

Om mijzelf verder te ontwikkelen, heb ik in de loop der tijd meerdere workshops gevolgd. De afgelopen jaren heb ik bij verschillende scholen ,diverse cursussen/bijscholingen gevolgd. Op het gebied van kleuter-en peuteryoga & de chakra’s, tieneryoga & yoga voor hooggevoelige kinderen.

Na de geboorte van mijn eerste dochter, in 2007, ben ik gestart met het geven van kinderyoga bij Artemis in IJsselstein; elke keer weer een feestje om kinderen in hun eigen kracht te zien groeien! Na het geven van yogalessen op een BSO en verschillende workshops, besloot ik dat het tijd was om mijn passie te volgen. In september 2012 ben ik gestopt met werken in de kledingbranche en ben mij volledig gaan richten op de yoga. Toen is Sana-yoga geboren!

Zo trots als ik ben op mijn twee dochters RoSa en NiNa, zo trots ben ik op Sana-yoga. Ik vond het een mooi idee om hun namen mee te nemen in het bedenken van een passende naam. Sana betekent daarbij ‘licht en gezond’; dit is de naam voor mij!!

Namasté, het licht in mij, groet het licht in jou!
Voel je welkom bij Sana-yoga,

Wendy Peelen