YOGA & ART

MINI RETREAT YOGA & ART 25/11

Even weg van je normale routine en omgeving, kun je je onder dompelen in de beoefening van yoga en een creatieve workshop voor ontspanning en reflectie. 

Op zaterdag 25 november geven wij, Maud & Wendy, een heerlijke mini retreat voor Jou! Na een Yoga Nidra sessie van Wendy voel je je helder & ontspannen & kan je creatieve energie weer doorstromen. En daarmee leef je je uit als een kunstenaar op het schildersdoek onder begeleiding van Maud. Met simpele creatieve oefeningen mag je jouw creatieve energie zichtbaar maken en een kunstwerk creëren. Je creatie krijg je mee naar huis. 

Geef je jezelf dit cadeau? 

MINI RETREAT YOGA & ART Locatie: De Kunstgarage Panoven 23 IJsselstein Tijd: 14:00-16:30 uur. Kosten: dankzij steun van de gemeente IJsselstein nu geen € 59 maar € 15 p.p incl. materialen, thee & lekkers. Aanmelden: info@mauddewit.eu

Wendy & Maud

Zelf zijn we ook zo enthousiast over de samenwerking dat we meer mini retreats gaan inplannen. 

Kijk hier onze video: https://youtu.be/qaK8hA25pd4?si=4vW5jKLKh3GpVPls

Anita “Een mooie en bijzondere ervaring. De mini retreat gaf me precies waar ik op hoopte. Eerst helemaal tot rust komen met yoga. Verrast worden hoe een random kaart mij in de kern raakte. En daarna heerlijke creatieve workshop om helemaal los te gaan met verf, niet vanuit mijn hoofd maar juist vanuit mijn hart.”

Max “Bevrijdend was het voor me. Ik heb me ontspannen door de yoga en alles losgelaten met de creatieve coaching door vrij te schilderen vanuit mijn gevoel, heerlijk bevrijdend was dat!”

Jolanda “ Yoga nidra is altijd heerlijk en de combinatie met intuïtief schilderen was geweldig! Ik heb genoten van het proces om vanuit ontspanningen enkel & alleen gevoel, te schilderen. En de begeleiders zijn hele warme vrouwen, je voelt je gelijk op je gemak. Het was een mooi ontspannen en leuk cadeautje voor mezelf!”

Barbara “De fijne stem en begeleiding van Wendy liet me heerlijk ontspannen waarna mijn creativiteit op het schilderdoek werd gestimuleerd door creatief coach Maud, en flink ook, out of de box, inspirerend, een aanrader!”

Ella “ Ik heb voor het eerst yoga gedaan wat een rijke ervaring. En dan je emoties met behulp van kleuren op het doek aanbrengen. We hebben met z’n allen genoten en mooie emoties liefdevol gedeeld. Het is jullie gelukt ik heb genoten.

Geef je jezelf dit cadeau? 

MINI RETREAT YOGA & ART Locatie: De Kunstgarage Panoven 23 IJsselstein Tijd: 14:00-16:30 uur. Kosten: dankzij steun van de gemeente IJsselstein nu geen € 59 maar € 15 p.p incl. materialen, thee & lekkers. Aanmelden: info@mauddewit.eu