Peuteryoga – Gaan jullie mee op avontuur?

Naar de dierentuin, het elfenbos of naar het strand en de zee? Een taartje bakken op elkaars rug of op indianenavontuur? Kastanjes voelen of ballonnen wegblazen? Bij peuteryoga kan het allemaal!!

Door yoga komen peuters meer in contact met zichzelf en hun lichaam. Ze vinden het leuk om verschillende lichaamshoudingen te ontdekken,met hun adem te spelen en hun zintuigen te gebruiken. Peuters worden er lichamelijk sterker en geestelijk evenwichtiger van. In de lessen is er aandacht voor liedjes, massage-oefeningen(over de kleding heen),  dans, spel, droomreizen, actieve en rustgevende yoga-oefeningen.

Peuters hebben veel baat bij herhaling, weten wat er komen gaat geeft een veilig gevoel en stelt ze op hun gemak.Regelmaat & herhaling worden daarom veel toegepast. Een peuter begint steeds meer een eigen ik te ontwikkelen en laat zijn eigen wil zien.Tijdens mijn lessen is er volop ruimte voor de eigen inbreng/fantasie van een kind en laat ik ieder kind in zijn/haar waarde. Peuteryoga is vooral genieten en plezier maken!

Sana-yoga geeft peuteryoga workshops/lessen op peuterspeelzalen, kinderdagverblijven of op een door u gekozen locatie. Voel je vrij om contact op te nemen!

Ademoefening pluisjes blazen

Rooster peuteryoga Nieuwegein

Op deze ochtenden  is er voor jou en je peuter ( 2-4 jaar) een yoga workshop  in de studio 

Blok van 3 lessen19, 26 november & 3 december10.00 – 11.00 uur(ook per keer te boeken dus – geef op het aanmeldformulier in het vakje ‘aanvullende informatie’ aan wanneer je deel wilt nemen)
Kostenlosse les 15 euro3 lessen 40 eurokind extra per les
5 euro

Opgeven via info@yogastudionieuwegein.nl

Docente: Wendy Peelen van Sana Yoga