Kantooryoga

Om de kwaliteit van het werk hoog en het energieniveau op peil te houden, is het belangrijk om de dag te onderbreken met korte ontspan- en oplaadmomenten. Kantooryoga/Stoelyoga geeft het brein de rust die het nodig heeft voor goed denkwerk en creativiteit. Even afstand nemen van de hectiek van de dag, ontspannen en weer opladen om de dag energiek te vervolgen. De oefeningen helpen je om stil te staan bij jezelf en te luisteren naar de signalen van je lichaam. Zo werk je preventief en word je eerder bewust van opgebouwde spanning en fysieke klachten.

Stoelyoga maakt het lichaam sterk, soepel en ontspannen. Het bevordert de bloedcirculatie, heft blokkades op en stimuleert het immuunsysteem. Jullie doen milde yogahoudingen en ademhalingsoefeningen op een stoel. Deze vorm van yoga is voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, lenigheid of conditie. Omkleden is niet nodig.

Inmiddels werken veel mensen thuis achter de laptop en huren bedrijven yoga docenten in om zo hun werknemers te laten ontspannen en het lichaam soepel te houden. De duur van de lessen zijn in overleg. Meestal 20/25/30 minuten.

Deze lessen zijn online of live op kantoor.

In het Nederlands of Engels.

Stoelyoga @ De Jaarbeurs Utrecht

Dagen en tijden in overleg, informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Zelf aan de slag met stoelyoga? Print de stoelyoga oefenkaart uit en hang deze in de buurt van je bureau.

Kantooryoga @ bibliotheek IJsselstein