Yoga in de wei tussen de geiten of in de stal.

Hoe ziet een geitenyoga les eruit?

Na het uitdelen van de yogamatjes en een uitleg over yoga in het algemeen ,begint de les. Ontspannende oefeningen wisselen elkaar af terwijl er hier en daar een geit komt kijken. Ervaring met yoga is niet nodig. De dieren zijn heel nieuwsgierig, maar komen niet dichterbij als je in hun ogen te druk bent. De interactie met het dier heb je volledig zelf in de hand. De geiten zijn de aanwezigheid van mensen gewend. Er komen immers wekelijks families met kinderen bij ze kijken.

Yoga brengt balans en ontspanning, maar is ook actief uitdagend op meerdere manieren. Daarnaast is het wetenschappelijk bewezen dat mensen blij worden van contact met dieren. Tijdens deze activiteit worden er slechts acht geiten losgelaten. Zo kunnen er nooit teveel nieuwsgierige geiten tegelijk bij je komen kijken. Je kunt altijd aangeven dat het contact met de geit niet prettig is.

Praktische informatie over geitenyoga

Bij slecht weer kan de activiteit in het weiland naar wens gewoon doorgaan. Mogelijk wordt er uitgeweken naar de stal en wordt er daar een aangepaste yogales gegeven voor maximaal 12 personen. We raden je aan geen nieuwe kleding aan te doen er er rekening mee te houden dat je vies kunt worden. Ook sieraden en schoenen worden niet gedragen en je haren mogen in een staart. Ook voor zwangeren wordt het afgeraden om mee te doen aan geitenyoga.

Geitenyoga les is mogelijk op verschillende dagen voor kleine en grote groepen. Zelfs ook mogelijk met z’n 2-en ! ( zie open inschrijving data op website van de Boerinn.nl

Voor meer data verwijs ik je graag door naar de website van de Boerinn.
Ook als je wilt inschrijven dan verwijs ik je naar de website van de Boerinn in Kamerik