Tieneryoga na de Zomervakantie!

Op dinsdag 1 september start er een nieuwe reeks Tieneryoga lessen.

Tieneryoga (13-18 jaar)
In een TienerYoga les doen we verschillende yogahoudingen en is er aandacht voor ademhalings-oefeningen. We doen concentratie- en balansoefeningen en we laten spanning los door een yogadans op muziek of mantra zingen, maar ook door houdingen uit de hatha-yoga.

In de les is er ook ruimte om eens lekker te lachen of om eens te zeggen waar je over in zit. Respect en liefde voor jezelf & elkaar vinden we erg belangrijk in een les!

Elke tiener voelt zich af en toe onzeker. Er wordt veel van je gevraagd, innerlijk en uiterlijk verandert er veel en je wilt je graag losmaken en zelfstandig worden. Dat kan zorgen voor klachten als concentratieproblemen, moeite met slapen en sombere gedachten. Yoga kan je helpen rust en ontspanning te vinden.

Tijdens de yoga hoef je niet te presteren. Het gaat er niet om wie de beste is, je krijgt er geen cijfer voor. De les is juist gezellig en je leert hoe je respectvol met jezelf en anderen kunt omgaan.

In de yogalessen ga je ontdekken dat je goed bent zoals je bent. Je leert opgebouwde spanning herkennen en er actief iets mee te doen. De oefeningen zorgen dat je lichaam flexibel en sterk wordt. Daarbij is het niet belangrijk hoe je er uitziet maar wel hoe je je voelt.

Dag & tijd:
Dinsdag van 17.00 tot 18.00 uur

Data 1,8,15,22,29 sep & 6,13 oktober 2015.

Docent: Wendy Peelen

Kosten:
€70,00 per blok van 7 lessen. Tussentijdse instroom is mogelijk.
Proefles kost €10,00.