KinderYoga op Zomerkamp 24 juli in Soest !

Sana-Yoga mag een Kinderyoga Workshop verzorgen op donderdag 24/7 op het

 KIK zomerkamp “oei ik groei” van 21 juli tot vrijdag 25 juli

 

Van maandag 21 juli tot vrijdag 25 juli a.s.

Organiseren Marieke Mulders (kinder- en jeugdtherapeut van KIK-counseling) en Melanie Hubert (trainer mindfulness)  een zomerkamp dat volledig in het teken staat van het bevorderen en stimuleren van het zelfvertrouwen van kinderen. Een week lang gaan wij onze kwaliteiten inzetten om kinderen een geweldige, leerzame en inspirerende tijd te laten beleven waar zij de rest van hun leven profijt van hebben.

Elk kind is uniek en tijdens dit zomerkamp krijgt elk kind de persoonlijke aandacht die hij/ zij verdient!

Dagelijks staan er spetterende activiteiten op het programma waarin we met kinderen samen gaan werken aan cognitieve vaardigheden, sociale vaardigheden en vooral het vergroten van het zelfvertrouwen, zodat zij uitdagingen niet uit de weg zullen gaan en keuzes leren maken terwijl zij in contact met zichzelf blijven.

Dus wil jij je talenten ontdekken en je sterk leren voelen,

Schrijf je dan nu in voor een onvergetelijke en leerzame week.

Waar is het:

Het ‘OEI ik GROEI’ zomerkamp zal plaatsvinden op het terrein en in ‘De Ruimte’ (democratische school) in Soest. In deze prachtige bosrijke omgeving met de Soesterduinen op loopafstand hebben kinderen letterlijk alle ruimte om zich zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen.

Welkom bij democratisch onderwijs!

Wat kost het?

Wanneer je alleen aan het dagprogramma wilt deelnemen is het € 375,00 dit is inclusief eten, drinken, tussendoortjes, verblijf en professionele begeleiding. Je slaapt dan thuis en het programma duurt van 9.30 uur (inloop) starten om 10.00 uur tot 19.00 uur.

Je kunt ook blijven slapen! We slapen dan in tenten op het grote veld, bij slecht weer kunnen we binnen verblijven. De kosten bedragen dan € 500,00 voor de hele week.

Wat we doen?

Diverse geweldige activiteiten waarin plezier voorop staat! We nemen je mee naar een hele andere wereld waarin 6 dieren centraal staan. Kijk voor meer informatie over deze dieren kijk onder het kopje kinderen en de axenroos.

De activiteiten zijn uitdagend: we gaan klimmen in het klimbos, yoga in de natuur, samenwerkingsspelen, spannende speurtocht, samen koken en eten en nog veel meer.

Inschrijven

Voor dit te gekke zomerkamp kunt u uw kind(eren) inschrijven door een mail te sturen of te bellen naar onderstaande contactgegevens:

Marieke Mulders (kinder- en jeugdtherapeut)

Mail: kindercounseling@gmail.com

Telefoon: 06 83 22 53 72

 

Melanie Hubert (mindfulnesstrainer)

Mail: Hubert_melanie@hotmail.com

Telefoon: 06 31 67 35 84 

Mocht je je kind op willen geven of nog vragen hebben kan dat nog!

Vragen over Kinderyoga kunnen jullie stellen aan Wendy Peelen van Sana-Yoga via info@sana-yoga.nl